Milletvekilimiz Mustafa Savaş ve İl Sağlık Müdürümüz'ün Sultanhisar İlçe Devlet Hastanesi İnşaatına Ziyareti
28 Ocak 2019

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş yapımı devam etmekte olan Sultanhisar İlçe Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Milletvekilimiz Mustafa Savaş’ın hastane inşaatını ziyareti sırasında İl Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ, Sultanhisar Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dt. Hatice ARSLAN eşlik etti.

Milletvekilimiz Mustafa Savaş yapımı devam eden hastane inşaatının çalışmaları hakkında İl Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ’dan bilgi aldı. İl Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ 10 yataklı Sultanhisar İlçe Devlet Hastanesi yapımının  2018 yıl sonuna bitirileceği müjdesini verdi.