İl Sağlık Müdürümüz Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi’ni Ziyaret Etti
17 Ekim 2024

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul, Aydın Devlet Hastanesine bağlı hizmet veren Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti.

Toplum Ruh Sağlığı Merkezi faaliyetleri, terapiler, etkinlikler ile uygulamalar hakkında Hastane Başhekimi ve TRSM sorumlu hekiminden bilgi alan İl Sağlık Müdürümüz, sonrasında merkezimizde tedavileri devam eden danışanlarla sohbet ederek, inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.

Özverili çalışmalarından ve gayretlerinden dolayı Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde görev yapan personellerimize teşekkür eden İl Sağlık Müdürümüz, çalışmalarında başarılar diledi.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul'a ziyaretinde, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı, Sağlık Hizmetleri Başkanı, Destek Hizmetleri Başkanı, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı, Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi, Başhekim Yardımcıları ve diğer hastane idarecileri eşlik etti.

• İl Sağlık Müdürümüz Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezini Ziyaret Etti