17 Ekim 2024

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser ŞENKUL, Aydın Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet veren Palyatif Bakım Merkezini ziyaret etti.
Hastane Başhekiminden yürütülen hizmetlerle ilgili, Palyatif Sorumlu Hekiminden de hastaların durumu hakkında bilgi alan İl Sağlık Müdürümüz, ziyaretleri sırasında hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.
Palyatif bakımın, sadece hastaların değil, ailelerin de yaşam kalitesini artırmayı amaçlayan çok önemli bir hizmet olduğunu ifade eden İl Sağlık Müdürümüz, bu süreçte hastalarımıza ve hasta yakınlarına tıbbi, psikolojik, sosyal ve manevi destek sunan personellerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek görevlerinde kolaylıklar diledi.
İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul'a ziyaretinde, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı, Sağlık Hizmetleri Başkanı, Destek Hizmetleri Başkanı, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı, Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi, Başhekim Yardımcıları ve hastane yönetimi eşlik etti.

• İl Sağlık Müdürümüz Aydın Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Merkezini Ziyaret Etti