İl Sağlık Müdürümüzden Adnan Menderes Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Ziyareti
17 Ekim 2024

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser ŞENKUL, Adnan Menderes Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesini ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürümüz, devam eden eğitim süreci ve sunulan sağlık hizmetleri ile ilgili Başhekim Doç. Dr. Burcu GÜRSOYTRAK’tan bilgi aldı.

Misafirperverliğinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Sağlık Müdürümüz, sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi konusundaki çabalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul'a ziyaretinde, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı, Sağlık Hizmetleri Başkanı, Destek Hizmetleri Başkanı, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı, Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi, Başhekim Yardımcıları ve hastane yönetimi eşlik etti.

• Adnan Menderes Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ziyareti