İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser ŞENKUL, Germencik Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası İnşaat Alanında İncelemelerde Bulundu
12 Ekim 2024

İl Sağlık Müdürümüz Dr.Eser ŞENKUL, Germencik Devlet Hastanesi ile Bakanlığımız yatırım programı kapsamında Germencik İlçemizde vatandaşlarımıza hizmet vermek üzere inşaatı devam etmekte olan Germencik Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası inşaatında incelemelerde bulundu.

İl Sağlık Müdürümüz Hastane Başhekimimiz ve yüklenici firma yetkililerinden inşaatın mevcut durum ve süreçi hakkında bilgi aldı.

Hastanede sunulan sağlık hizmetleri hakkında hastane yönetiminden bilgi alan İl Sağlık Müdürümüz, daha sonra personellerimiz ile servislerde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarıyla sohbet ederek dilek ve isteklerini dinledi, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser ŞENKUL’a Germencik İlçe Devlet Hastanesi ziyaretinde, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız eşlik etti.

• germencik