Vali Yardımcımız Sayın Kamuran Mustafa BALLI, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser ŞENKUL'u ziyaret etti
24 Temmuz 2024

Vali Yardımcımız Sayın Kamuran Mustafa BALLI, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser ŞENKUL’u ziyaret etti.
Hizmet Başkan ve Başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu ziyarette İl Sağlık Müdürümüz tarafından Sayın Valimize, İlimizdeki hastanelerin genel durumları, hastanelerin ve sağlık tesislerinin kapasitesi, poliklinik hizmetleri, personel durumu, mevcut altyapı, yapımı devam eden Aydın Şehir Hastanemiz ve sağlık yatırımları ile il genelinde yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi verildi.
İl Sağlık Müdürümüz; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.

• Vali Yardımcımız Sayın Kamuran Mustafa BALLI, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser ŞENKULu ziyaret etti.