Aydın Nazilli Devlet Hastanesi Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı İlan Metni
18 Temmuz 2024

Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 23 Eylül 2024 – 22 Ekim 2024 tarihleri arasında Nazilli Devlet Hastanesinde düzenlenecektir. Programa Ameliyathanede en az 2 yıl çalışmış olan hemşire, ebe(hemşire yetkili) ve sağlık memuru (toplum sağlığı) katılabilecektir.

Sertifikalı eğitim programlarına başvurmak isteyenlerin 05 Ağustos 2024 – 16 Ağustos 2024 tarihleri arasında https://ekip.saglik.gov.tr duyuru ekinde bulunan “Başvuru Formu”nu doldurup Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ve Hastane Başhekimine onaylatarak aşağıda yer alan mail adresine göndermesi gerekmektedir. Ayrıca tüm belgelerin; Sağlık Bakanlığından tescilli unvanı ile ilgili diploma fotokopisi (ekran görüntüsü de kabul edilecektir), kimlik fotokopisi, 2 yıl Ameliyathane de çalıştığını gösterir kurumdan onaylı belge ve hemşire yetki belgesinin (ebeler için) hem program sorumlusuna e-mail olarak gönderilmesi hem de DYS ile hastanemize iletilmesi gerekmektedir.

*Önlü arkalı kimlik fotokopisi ve diploma fotokopisi ile hemşire yetki belgesinin (ebeler için) hastane başhekimliğine “aslı gibidir” kaşesi yaptırılmalıdır.

Program Sorumlusu: Zekiye KÜÇÜKTAŞÇI

E-Posta: zekiye.kucuktasci@saglik.gov.tr

Telefon: (0256) 312 00 00 Dahili (4018)

Adres: Nazilli Devlet Hastanesi – AYDIN