“Evde Sağlık Hizmeti” Ziyaretlerimiz Didim’de Devam Ediyor
10 Temmuz 2024

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser ŞENKUL, Evde Sağlık Hizmetleri Biriminden hizmet alan hastalarımızı evlerinde ziyaret etti.
Ziyaretler kapsamında İlimiz Didim İlçemiz Efeler Mahallesi ile Yeni Mahallesinde ikamet eden ve evde sağlık hizmetinden faydalanan hastalarımızın durumları hakkında evde sağlık ekiplerinden bilgi alarak hastalarla sohbet eden İl Sağlık Müdürümüz, hastalara geçmiş olsun temennisinde bulundu.
Evde Sağlık Hizmetlerinden aldıkları sağlık hizmetlerinden memnuniyetini dile getiren hasta ve hasta yakınları İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul’a ve Evde Sağlık Hizmetleri ekiplerimize teşekkür ettiler.
İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser ŞENKUL, evde sağlık hizmetleri ekiplerimize yürüttükleri gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.
İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul'a ziyaretinde, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı, Destek Hizmetleri Başkanı, Didim Devlet Hastanesi Başhekimi ve Evde Sağlık Hizmetleri ekiplerimiz eşlik etti.

• Evde Sağlık Hizmeti Ziyaretlerimiz Didimde Devam Ediyor