Hastane Başhekimleri ve İlçe Sağlık Müdürleri Toplantısı Gerçekleştirildi
05 Temmuz 2024

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser ŞENKUL Başkanlığında; Hizmet Başkanları, Hizmet Başkan Yardımcıları, Kamu Hastaneleri Başhekimleri ve İlçe Sağlık Müdürlerimizin katımı ile çevrimiçi toplantı gerçekleştirildi.
Toplantı da İl Sağlık Müdürümüz tarafından Sağlık Bakanımız Sayın Prof.Dr. Kemal MEMİŞOĞLU’nun selamlarını Hastane başhekimlerimiz ve İlçe Sağlık Müdürlerimize iletilerek, ilerleyen dönemde kamu hastanelerinde ve Birinci Basamak Sağlık tesislerinde sunulacak sağlık hizmetleri, yapılacak çalışmalar, Hasta ve çalışan memnuniyetinin artırılmasına yönelik çalışmaların yürütülmesi, Bakanlığımız tarafından kısa, orta, uzun vade uygulanacak planlamalarla ilgili bilgilendirmelerde bulunuldu.
Ayrıca İl Sağlık Müdürümüz tarafından istişare toplantılarının önümüzdeki süreçte de devam edeceği belirtildi.

• Hastane Başhekimleri ve İlçe Sağlık Müdürleri Toplantısı Gerçekleştirildi