İl Sağlık Müdürümüz Yangından Etkilenen Vatandaşlarımızı Ziyaret Etti
30 Haziran 2024

İl Sağlık Müdürümüz Dr.Eser ŞENKUL, Kuşadası ilçemizde meydana gelen orman yangınında, yangınına müdahale ederken yangından etkilenen vatandaşlarımızı tedavi gördükleri Kuşadası Devlet Hastanemizde ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Sağlık Hizmetleri Başkan ve Yardımcısı ile hastane yönetiminin eşlik ettiği ziyarette vatandaşlarımızın ve ekiplerin sağlık durumları hakkında hekimlerimizden bilgi alan İl Sağlık Müdürümüz, yangın bölgesinde etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunarak yangın söndürme ekiplerine ve sağlık personellerimize işlerinde kolaylıklar diledi.

Ayrıca yangının ilk başladığı andan itibaren yangına müdahale eden ekiplerin ve yangına maruz kalan vatandaşlarımızın ilk sağlık müdahalelerini yapmak üzere 10  adet 112 Acil Sağlık ekibi, 2 adet UMKE timi, 1 Acil Müdahale Aracı, 1 UMKE Lojistik aracı  ve 41 Sağlık personelimiz yangın bölgesine görevlendirilmiş olup hastanelerimiz bölgede hazır vaziyette  faaliyet göstermiş ve gerekli tedbirler alınmıştır.

Yangından etkilenen Aydın’ımıza ve vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yangına karşı mücadele veren çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

• kuşadası