İl Sağlık Müdürümüz Kuşadası'nda Hazırlanan Sağlık Sokağını Ziyaret Etti
18 Mayıs 2024

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul, Kuşadası İlçe Sağlık Müdürlüğümüz tarafından Kuşadası El heykeli önünde açılan “Sağlık Sokağı’nı ziyaret etti.
Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri, Sağlık Hizmetleri, Destek Hizmetleri Başkanları ile Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısının eşlik ettiği Sağlık Sokağı ziyaretinde İl Sağlık Müdürümüz, Dr. Başak Durmuş Öztürk’ten açılan stantlarla ilgili bilgiler aldı.
Vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği Sağlık Sokağında; beslenme danışmanlığı ve boy kilo ölçümü, kanser taramaları danışmanlığı, kronik hastalıkların değerlendirilmesi, şeker ve tansiyon ölçümü, ilk yardım ve yabancı cisim çıkartma eğitimi, Acil Sağlık Hizmetlerinin tanıtımı ve UMKE araçlarının, sahra hastanesinin ve yapılan çalışmaların tanıtımı, Teknoloji Bağımlılığı,Organ Bağışı, Anne Sütünün önemi konusunda vatandaşlarımız bilgilendirilerek farkındalık oluşturuldu.
Kuşadası Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından KADES uygulaması, İlçe Emniyet Müdürlüğü En iyi narkotik polisi anne ve İlçe Jandarma ekiplerimiz de Trafik Jandarma uygulamaları ile ilgili vatandaşlarımıza bilgilendirmelerde bulunuldu.
Stantlarda görevli personellerle sohbet eden İl Sağlık Müdürümüz özverili ve başarılı çalışmaları dolayısıyla teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.
İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul; Kuşadası Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğüne, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğüne, Kuşadası Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliğine, İlçe Jandarma Komutanlığına sağlık sokağında stant açarak destek olmalarından dolayı da ayrıca teşekkür etti.
  • İl Sağlık Müdürümüz Kuşadası'nda Hazırlanan Sağlık Sokağını Ziyaret Etti