Didim Devlet Hastanesi İnşaat Alanı Ziyareti
17 Mayıs 2024

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser ŞENKUL, yapımı devam eden Didim Devlet Hastanesi inşaat alanını yerinde inceledi.
23.278 metre kare kapalı alana sahip, 75 yataklı, 32 poliklinik, 8 Palyatif Bakım ve 10 yoğun bakım yataklı kapasiteli Didim Devlet Hastanesi inşaatını ziyaret eden İl Sağlık Müdürümüz Hastane Başhekimimizden planlamalarla ilgili, yüklenici firma yetkililerinden de yürütülen çalışmalar ve son durum ile ilgili bilgi aldı.
İl Sağlık Müdürümüz, Didim Devlet Hastanesinin en kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine sunulması için çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti.
İl Sağlık Müdürümüze Kamu Hastaneleri Hizmetleri, Sağlık Hizmetleri, Destek Hizmetleri Başkanı, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı eşlik etti.

• 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası Didim Devlet Hastanesi Düzenlenen Programla Kutlandı