12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası Didim Devlet Hastanesi Düzenlenen Programla Kutlandı
17 Mayıs 2024

Hemşireler ve Ebeler haftası nedeniyle Didim Devlet Hastanemizde kutlama programı gerçekleştirildi.
Didim Devlet Hastanemizde gerçekleşen programa Didim Kaymakamımız Sayın Can Kazım KURUCA, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser ŞENKUL, Kamu Hastaneleri Hizmetleri, Sağlık Hizmetleri, Destek Hizmetleri Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı, Hastane Başhekimi, hastane yönetimi ve hemşirelerimiz ve ebelerimiz katıldı.
İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul, hemşirelerimize ve tüm sağlık çalışanlarımıza fedakârlıkları ve özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ederek hemşirelerimizin Hemşireler Haftasını kutladı.
Didim Kaymakamımız Sayın Can Kazım KURUCA ebe ve hemşirelerimizin haftasını kutlayarak çalışmaların da kolaylıklar diledi.

• DİDİM
  • Didim devlet