İl Sağlık Müdürümüzden Nazilli Devlet Hastanesi Ziyareti
09 Mayıs 2024

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser ŞENKUL, Nazilli Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek yürütülen sağlık hizmetlerini değerlendirdi.
Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri, Sağlık Hizmetleri Başkan ve Başkan Yardımcısı ile İl Ambulans Servisi Başhekimimizin eşlik ettiği ziyarette İl Sağlık Müdürümüz, Hastane Başhekimimizden yürütülen ve planlanan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
İl Sağlık Müdürümüz, ziyareti esnasında tedavi gören hastalarla sohbet ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Doğum Servisi, Doğum Ünitesini ve anjiyo merkezini ziyaret ederek sağlık personelimiz ile bir araya gelen İl Sağlık Müdürümüz hemşire ve ebe personellerimiz ile sohbet etti. İl Sağlık Müdürümüz ebe ve hemşirelerimizin hemşireler haftasını ve ebeler günlerini kutlayarak, çalışmalarındaki üstün gayretlerinden dolayı teşekkür etti ve görevlerinde başarılar diledi.

• İl Sağlık Müdürümüzden Nazilli Devlet Hastanesi Ziyareti