Kıymetli Büyüklerimize Ziyaretlerimiz Devam Ediyor
20 Mart 2024

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser ŞENKUL, 18-24 Mart Ulusal Yaşlılar Haftası'' dolayısıyla Evde Sağlık Hizmeti alarak tedavi ve bakım süreçleri takip edilen yaşlı çınarlarımızı ziyaret etti.
Evde sağlık hizmeti alan hasta ve hasta yakınları ile sohbet edip taleplerini dinleyen ve 'geçmiş olsun' dileklerini ileten İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul'un bu sefer ki durağı Efeler İlçemiz Meşrutiyet Mahallesi ile Mesudiye Mahalleleri oldu.
İl Sağlık Müdürümüz ziyaret sırasında sunduğu hediyelerle birlikte Çumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin KOCA’nın ve Valimiz Sayın Yakup CANBOLAT’ın selamlarını ileterek İl Sağlık Müdürlüğü olarak her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.
Evde sağlık hizmetleri birimlerimizin vatandaşımızın ihtiyacı olduğu her anın da yanında olduğunu ve Evde Sağlık hizmeti alan hastalarımızın ailelerine, evlerinde yalnız olmadıkları ifade eden İl Sağlık Müdürümüz Dr.Eser Şenkul, evde sağlık hizmetleri ekiplerimize yürüttükleri gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.
İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul'a Evde Sağlık Hizmetlerinden yararlanan vatandaşlarımıza ziyaretinde, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcımız ile Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimimiz eşlik etti.
Evde sağlık hizmetinden aldıkları hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiren hasta ve hasta yakınları, İl Sağlık Müdürümüz ve sağlık çalışanlarına teşekkürlerini ilettiler.

• Kıymetli Büyüklerimize Ziyaretlerimiz Devam Ediyor