Nazilli Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı İlan Metni
16 Şubat 2024

Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 06.05.2024-24.05.2024 tarihleri arasında Nazilli Devlet Hastanesinde düzenlenecektir. Programa Palyatif Bakım ünitesinde çalışan ve çalıştırılması planlanan hemşireler, hemşirelik yetkisi almış ebeler ve sağlık memurları (toplum sağlığı) ile hemşirelikte mezuniyet sonrası eğitim alan hemşireler katılabilecektir.

Sertifikalı eğitim programlarına başvurmak isteyenlerin 11.03.2024-22.03.2024 tarihleri arasında https://ekip.saglik.gov.tr duyuru ekinde bulunan “Başvuru Formu”nu doldurup Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ve Hastane Başhekimine onaylatarak aşağıda yer alan mail adresine göndermesi gerekmektedir. Ayrıca tüm belgelerin Sağlık Bakanlığından tescilli unvanı ile ilgili diploma fotokopisi (ekran görüntüsü de kabul edilecektir), kimlik fotokopisi, palyatif bakım biriminde çalıştığını veya çalıştırılacağını gösterir kurumdan onaylı belge, hemşire yetki belgesi (ebeler için), program sorumlusuna e-mail olarak gönderilmesi gerekmektedir.

*Önlü arkalı kimlik fotokopisi ve diploma fotokopisi ile hemşire yetki belgesinin (ebeler için) hastane başhekimliğine “aslı gibidir” kaşesi yaptırılmalıdır.

Program Sorumlusu: Hemşire Ş.Gamze İNCEOĞLU

E-Posta: sadiye.inceoglu@saglik.gov.tr

Telefon: (0256) 312 00 00 Dahili (9700)

Adres: Nazilli Devlet Hastanesi – AYDIN