Kamu Hastanelerinin Başhekimleriyle 2023 Yılı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
31 Ocak 2024

Kamu Hastanelerinin Başhekimleriyle 2023 Yılı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser ŞENKUL Başkanlığında, Kamu Hastaneleri, Personel, Sağlık Hizmetleri Başkan, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan V. ve Başkan Yardımcıları ile ilimizdeki Kamu Hastanelerinin Başhekimlerinin katılımıyla hastanelerin 2023 yılı genel değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

2023 yılında sunulan sağlık hizmetlerinin verilerinin ele alındığı ve 2024 yılı hedef ve planlarının gözden geçirildiği toplantı da hastanelerde sağlık hizmetlerinin daha etkin, verimli ve kaliteli bir şekilde sunulması, sağlık hizmetlerinde devamlılığın sağlanması adına yapılabilecek çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

• Kamu Hastanelerinin Başhekimleriyle 2023 Yılı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı