Aydın Şehir Hastanesi Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı
17 Ocak 2024

Efeler ilçemiz Şevketiye mahallesinde 140 bin metrekare alanda yapımına devam eden Aydın Şehir Hastanesinin yol, alt yapı ve diğer hizmet çalışmalarının değerlendirme ve koordinasyon toplantısı, Aydın Valimiz Sayın Yakup CANBOLAT Başkanlığında gerçekleştirildi.
Aydın Şehir Hastanesine ulaşımı sağlayacak yol ve alt yapı çalışmaları ile yürütülen çalışmaların değerlendirildiği toplantıya; Aydın Vali Yardımcımız Dr. Halil İbrahim Ertekin, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul, Kara Yolları 2. Bölge Müdürü Murat Gönenli, Devlet Su İşleri 21 Bölge Müdürü Birol Çınar, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Mehmet Taha Al, İl Tarım ve Orman Müdürü Sayın İbrahim Altıntaş, Türk Telekom İl Müdürü İlhan Aytekin, Enerya Aydın İl Müdürü Osman Ersöz, ADM Elektrik Dağıtım A.Ş. Bölge Müdürü Ali Karabıyık, ilgili kurum ve kuruluş temsilcileri katılım sağladı.
İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından Aydın Şehir Hastanesi ile ilgili genel sunumunda yapıldığı toplantı da; İmar/Revize İmar Planları konusunda, Yapımına başlanmış olan yol ve sanat yapı inşasına ilişkin, Temiz ve Atık Su ve Kanalizasyon şebeke hatları yapımı, Mevcuttaki sulama kanallarının , Elektrik enerji nakil hatları, İnternet ve Telefon şebeke hatları ve doğal gaz arzına ilişkin ilgili kurum müdürleriyle karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Aydın Valiliğinde gerçekleştirilen toplantı sonrasında Karayolları şantiyesinde Valimiz Yakup Canbolat Başkanlığında gerçekleştirilen toplantı da Aydın Şehir Hastanesine ulaşımı sağlayacak bağlantı yolunun yapımı ile ilgili yapılması gereken çalışmalar masaya yatırıldı.

• Aydın Şehir Hastanesi Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı