İl Sağlık Müdürümüz, Furkan'a Verdiği Sözü Yerine Getirdi
31 Ekim 2023

İlimiz Söke İlçesinde yaşayan Serebral Palsi hastası 20 yaşındaki Furkan Anıl’ın ambulans binme hayali İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul tarafından gerçekleştirildi.
    Evde Hasta ziyaretleri kapsamında ziyaret ettiği vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinleyen İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul, geçtiğimiz günlerde evinde ziyaret ettiği Furkan ile hoş sohbetinde tek isteğinin “ambulansa binmek “olduğunu belirtmesi üzerine İl Sağlık Müdürümüz Furkan’ın isteğini geri çevirmedi ve talebini yerine getirdi.
    Evde Sağlık Hizmetleri ekiplerimizce evinden alınan Furkan’a Cumhuriyetimizin 100.yılı dolayısıyla askeri forma hediye edilerek hastane ambulansı ile ilk önce 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuna, sonrasında Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesine getirildi ve güzel bir gün geçirmesi sağlanmıştır.
    Hayali gerçek olan Furkan’ın ailesi, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul’a, Hastane Başhekimimize hastane yönetimimize ve Evde Sağlık Hizmetleri ekiplerimize teşekkür etti.

• DSC_0150.JPG
  • DSC_0154.JPG