Masa Tenisi ve Voleybol Takımlarımız İl Sağlık Müdürümüz Dr.Eser Şenkul'u Ziyaret Etti
26 Ekim 2023

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde düzenlenen Kamu Spor Oyunları Masa Tenisi branşında  Ege Bölge birincisi olan Atatürk Devlet Hastanesi Masa Tenisi takımımız ve voleybol branşında üçüncü olan İl Sağlık Müdürlüğü Voleybol Takımımız İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser ŞENKUL’u ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser ŞENKUL’  “Vatandaşlarımıza hizmet noktasında göstermiş oldukları gayret ve başarılı çalışmalarını yanında gerçekleştirilen turnuvada da üçüncü olan voleybol takımımızı, ilimizde birinci olarak Ege Bölge Şampiyonasına katılan ve Ege Bölgesi Şampiyonu olan masa tenisi takımımızı tebrik ediyor, Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazanan Atatürk Devlet Hastanemiz masa tenisi Takımı’mıza da şampiyona da başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kurumlar Arası Masa Tenisi turnuvasında İl birincisi olarak ilimizi Denizli de düzenlenen Ege Bölge Şampiyonasında temsil etmeye hak kazanan Atatürk Devlet Hastanesi Masa Tenisi takımımız, şampiyona da sırasıyla Uşak, Manisa(Hükmen)Denizli Afyon İzmir takımlarını yenerek namağlup şampiyon oldu ve Ankara’da yapılacak olan Kamu Spor Oyunları Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

• DSC_0170.JPG
  • DSC_0188.JPG