Müdürümüz Aydın Şehir Hastanesi İnşaatında İncelemelerde Bulundu
02 Mayıs 2023

İl Sağlık Müdürümüz Dr.Eser ŞENKUL, yapımı devam eden Aydın Şehir Hastanesi inşaatını ziyaret etti. Hastanenin yapım süreci hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Müdürümüz, yerinde incelemelerde bulundu.
İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser ŞENKUL; “Aydın Şehir Hastanesi inşaatımız, planlamaya uygun şekilde tüm hızıyla devam etmektedir. Şehir Hastanemizin inşaat sürecinin bir an önce tamamlanıp, şehrimizin ve milletimizin hizmetine sunulmasıyla birlikte ilimize ve bölgeye sağlık alanında önemli katkılar sağlayacaktır” ifadelerini kullandı ve yüklenici firma yetkilileri ile çalışanlara kolaylıklar diledi.
İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul'a ziyaretinde, Kamu Hastaneleri Hizmetleri, Personel ve Destek Hizmetleri, Halk Sağlığı Hizmetleri, Sağlık Hizmetleri Başkan ve Başkan Yardımcıları eşlik etti.

• DSC_0444.JPG
  • DSC_0369.JPG