İl Sağlık Müdürümüzden Personelimize Bayram Ziyareti
21 Nisan 2023

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser ŞENKUL, Ramazan Bayramı münasebetiyle görevleri başında bulunan sağlık personellerimiz ve tedavi gören hastalarla bayramlaştı.

İlk olarak Aydın Devlet Hastanesine giden İl Sağlık Müdürümüz sırasıyla Atatürk Devlet Hastanesi, Aydın Kadını Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Efeler 5 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret etti.

Hastanelerin acil servis ile bayramı servislerde tedavi olarak geçiren hasta ve hasta yakınları, görev yapan sağlık personellerimizin Ramazan Bayramlarını kutlayan İl Sağlık Müdürümüz, bir süre onlarla sohbet etti. Hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunarak personelimize çalışmalarında başarılar diledi.

Bayram sürecinde acil servislerde sunulan sağlık hizmetleri hakkında hastanelerin başhekimlerinden bilgi alan İl Sağlık Müdürümüze Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op.Dr.Reha ARSAN ve hastane yönetimleri eşlik etti.

• 6.jpeg
  • 5.jpeg