İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser ŞENKUL'un Germencik İlçe Devlet Hastanesi Ziyareti
23 Mart 2023

İlçe ziyaretlerine devam eden İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser ŞENKUL; Germencik İlçe Devlet Hastanesini ziyaret etti.
Ziyareti sırasında incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürümüz, hastanede sunulan sağlık hizmetleri hakkında hastane yönetiminden bilgi aldı. Sağlık çalışanlarımız ile bir araya gelerek özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
İl Sağlık Müdürümüz, tedavi gören hastalarımızı da ziyaret ederek durumları hakkında bilgi aldı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.
İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser ŞENKUL'a Germencik İlçe Devlet Hastanesi ziyaretinde, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız, Personel Hizmetleri Başkanımız, Sağlık Hizmetleri Başkan Vekilimiz ve Germencik İlçe Sağlık Müdürümüz eşlik etti.

• DSC_0209.JPG
  • DSC_0213.JPG