ASKOM (İl Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu) Toplantısı Gerçekleştirildi
26 Ocak 2023

İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından ASKOM (İl Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu) toplantısı gerçekleştirildi.
   ASKOM (Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu) toplantısına; Kamu Hastaneleri ve Sağlık Hizmetleri Başkan ve Başkan Yardımcıları, İl Ambulans Servisi Başhekimi ile il genelinde Acil Sağlık Hizmeti veren tüm kamu, özel ve üniversite hastanelerinin Başhekim yardımcıları katıldı.
   2022 yılı İl içi ve İl dışı nakil istatistikleri değerlendirildiği toplantıda; Acil Sağlık hizmetlerinin kesintisiz ve ulaşılabilir şekilde sürdürülebilmesine yönelik alınacak önlemler ve yapılacak işlemler görüşüldü.

• DSC_0101.JPG
  • DSC_0069.JPG