Aydın Şehir Hastanesinde Yerinde Değerlendirme
06 Ocak 2023

Bakanlığımız Sağlık Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Sayın Dursun DUYAR, Efeler İlçemiz Şevketiye Mahallesi'nde inşaatı devam eden Aydın Şehir Hastanesinde yerinde değerlendirme yapmak üzere ilimizi ziyaret etti.

İlk olarak İl Sağlık Müdürümüz Dr. Osman AÇIKGÖZ'ü ziyaret eden Sağlık Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Sayın Dursun DUYAR, ilimizde yatırımı devam eden projeler ve yapılması planlanan yeni projeler hakkında İl Sağlık Müdürümüzden bilgi aldı.

İl Sağlık Müdürlüğü ziyaretinden sonra fiziki gerçekleşme oranı yüzde 80’e ulaşan 1400 yataklı Aydın Şehir Hastanesi inşaat alanında yüklenici firma yetkililerinden inşaatın fiziki ilerlemesi ve genel durumu hakkında bilgi alan Sağlık Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Sayın Dursun Duyar bilgilendirmenin ardından inşaat alanında incelemelerde bulundu.

• DSC_0923.JPG
  • DSC_1061.JPG