Taşınır Kayıt Yetkililerine ve Klinik Mühendislik Sorumlularına Eğitim Verildi
05 Ekim 2022

Sağlık Tesislerimizde görev yapan Taşınır Kayıt Yetkililerine ve Klinik Mühendislik Sorumlularına eğitim verildi.

5 Ekim tarihinde Sağlık Müdürlüğümüz Taşınır İl Konsolide Yetkilisi Levent AKINCI, Medikal Depo Stok Yönetim Birim Sorumlusu Ecz. Gülşah GÖRÜR, Klinik Mühendislik Hizmetleri Birim Sorumlusu Biyomedikal Mühendisi Seda ASAN TAŞÇI tarafından bağlı sağlık tesislerimizde görev yapan Taşınır Kayıt Yetkililiklerine ve Klinik Mühendislik Sorumlularına taşınır mal yönetmeliği, stok yönetim sistemleri ve klinik mühendislik hizmetleri hakkında eğitim verilmiştir.

Eğitime; medikal depolar, ayniyat depoları ve biyomedikal depolarında görev yapan depo sorumluları ile klinik mühendislik hizmetleri sorumluları olmak üzere 95 kişi katılım sağlamıştır.

Eğitimde ayrıca sağlık market sistemi ve mevzuattaki güncel gelişmeler hakkında detaylı bilgi verilmiş olup karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmuştur.

• DSC_0728.JPG
  • DSC_0758.JPG