Aydın Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Başvuru İlanı
12 Ocak 2022

Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 21 Şubat 2022-01 Nisan 2022tarihleri arsında Aydın Devlet Hastanesinde düzenlenecektir. Programa Yoğun Bakım Ünitesinde çalışan ve çalıştırılması planlanan (yoğun bakımda çalışacağını belgelemesi kaydı ile) hemşire, ebe (hemşire yetkili) ve sağlık memuru (toplum sağlığı) katılabilecektir.

Uygulamaya giriş https://ekip.saglik.gov.tr/Account/Login?returnUrl=%2Fadresinden e-devlet aracılığıyla yapılacaktır. Sertifikalı eğitim programlarına başvurmak isteyen personel e-devlet üzerinde bulunan form ile başvuru yapıp çıktısını Hastane Başhekimi ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürüne onaylattıktan sonra tüm belgelerin (Sağlık Bakanlığından tescilli unvanı ile ilgili diploma fotokopisi (ekran görüntüsü de kabul edilecektir), kimlik fotokopisi, yoğun bakım ünitesinde çalıştığını veya çalıştırılacağını gösterir kurumdan onaylı belge, hemşire yetki belgesi (ebeler için), program sorumlusuna e-mail olarak gönderimini sağlayarak; görev yaptıkları kurum aracılığı ile 13/01/2022-24/01/2022tarihleri arasında Aydın Devlet Hastanesi’ne üst yazı ile iletmeleri gerekmektedir.

*Önlü arkalı kimlik fotokopisi ve Diploma ile Hemşire yetki belgesinin (ebeler için) Hastane Başhekimliğine “Aslı Gibidir” kaşesi yaptırılmalıdır.

Proğram Sorumlusu:Hasibe Sarıkaya

E posta :hasibe.sarikaya@saglik.gov.tr