ADÜ Tıp Eğitimi Akreditasyonu Amaçların Değerlendirilmesi Toplantısı
26 Mayıs 2021

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Osman AÇIKGÖZ Başkanlığında, Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdem Ali ÖZKISACIK, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Yavuz YENİÇERİOĞLU, Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Nazlı Gülriz ÇERİ, ADÜ Tıp Eğitimi Akreditasyonu Özdeğerlendirme Kurulu Koordinatörü Prof. Dr. Pınar OKYAY, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Arif Aktuğ ERTEKİN, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı V. Op. Dr. Reha ARSAN, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Mete ERKİ, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Op. Dr. Hakan BULUT’ un katılımı ile  Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Eğitimi Akreditasyonu Kurumsal Amaçların Değerlendirilmesi Toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Akreditasyonu Özdeğerlendirme Kurulu Koordinatörü Prof. Dr. Pınar Okyay tarafından, tıp eğitimi akreditasyon sürecine yönelik paydaş sunumu gerçekleştirilmiştir. Söz konusu sunumda tıp eğitimi, akreditasyon, ülkemizde tıp eğitimi akreditasyonu, ADÜ Tıp Fakültesinin amaç ve hedefleri, vizyon-misyon ve fakültenin temel değerleri, eğitim, araştırma ve hizmet sunumundaki amaçları hakkında bilgi verilmiş ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmuştur.