Nazilli Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Başvuru İlanı
14 Kasım 2019

Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 14/10/2019 -25/11/2019 tarihleri arasında Nazilli Devlet Hastanesi’nde düzenlenecektir. Programa yoğun bakımda çalışan veya çalıştırılması planlanan (yoğun bakımda çalışacağını belgelendirmesi kaydıyla) hemşire, ebe(hemşire yetkili) ve sağlık memuru (toplum sağlığı) katılabilecektir.

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü’nün ‘’Sertifikalı Eğitim Programı Başvuruları’’ konulu yazı doğrultusunda, sertifikalı  eğitim programı başvuruları 16/07/2019 tarihi itibariyle EKİP uygulaması üzerinden alınacaktır.Uygulamaya giriş https://ekip.saglik.gov.tr adresinden e-devlet aracılığıyla yapılacaktır.Sertifikalı eğitim programlarına başvurmak isteyen personel  e-devlet üzerinde bulunan form ile başvuru yapıp çıktısını Hastane Başhekimi ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü’ne onaylattıktan sonra tüm belgelerin  (Sağlık Bakanlığından tescilli unvanı ile ilgili diploma fotokopisi (ekran görüntüsü de kabul edilecektir),kimlik  fotokopisi,yoğun bakımda çalıştığını veya çalıştırılacağını gösterir kurumdan onaylı belge,hemşire yetki belgesi (ebeler için), program sorumlusuna e-mail olarak gönderimini sağlayarak; görev yaptıkları kurum aracılığı ile 04/09/2019-13/09/2019 tarihleri arasında  ilgili Nazilli Devlet Hastanesi’ne üst yazı ile iletmeleri gerekmektedir.

*Önlü arkalı kimlik fotokopisi ve diploma fotokopisi ile hemşire yetki belgesinin(ebeler için) hastane başhekimliğine “aslı gibidir” kaşesi yaptırılmalıdır.

Program Sorumlusu: Hemşire Mehtap BAĞDU

E-posta:mehtap.bagdu@saglik.gov.tr