112 Acil ve Umke Ekiplerimiz 7/24 Hizmette
26 Şubat 2020

Yedi gün, yirmi dört saat vatandaşa hizmet veren İl Sağlık Müdürlüğümüz 112 Acil Sağlık İstasyonları ve UMKE ekiplerimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın Aydın mitinginde, rahatsızlanan vatandaşlara çadır hastanede müdahale ederek hastanelerimize sevklerini sağladı.

Cumhurbaşkanımız Sayın  Recep Tayyip ERDOĞAN'ın Aydın mitinginde, 112 sağlık personelleri ve UMKE sağlık personellerinden oluşan 98 personelimiz ve 11 ambulansımız  görev aldı. Olası aksaklıkların yaşanmaması için İl Sağlık Müdürümüz Dr.Fevzi YAVUZYILMAZ, Sağlık Hizmetleri Başkanımız Dr. Mete ERKİ, Başkan Yardımcımız Dr. Ali Emrah ERGİNBAY, UMKE ve Afet Birim Sorumlumuz Mehmet YILMAZ, Başhekim Yardımcılarımız Dr. Okşan KOSE KOMESLİ ve Dr.Burak GÖRÜR de ekiplerin başında bulunarak, sağlık çalışanlarını yalnız bırakmadılar.

İl Sağlık Müdürlüğü olarak hafta içi ve hafta sonu mesai mevhumu olmaksızın vatandaşlarımızın 7/24 yanındayız