3 -4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü Etkinlikleri
28 Ocak 2019

Nazilli İlçe Sağlık Müdürlüğü 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü Etkinliği

Dünya Sağlık Örgütü sağlığı korumak ve geliştirmek için; sedanter yaşamı azaltıp fiziksel aktivite engellerini yok etmeyi hedeflemekte ve buna uygun stratejiler geliştirmektedir. F
iziksel aktivite konusunda toplumun bilinçlendirilmesi amacıyla 1991 yılından bu yana, her yıl Ekim ayının ilk hafta sonu, Dünya Yürüyüş Günü kutlanmaktadır.

3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü kapsamında;  3 Ekim 2018 tarihinde Nazilli İlçemizde “Her Gün 10.000 Adım” sloganı ile yürüyüş etkinliği düzenlenmiştir.

Etkinliğe İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Sayın Dr. Aslı CANDAL, Sağlık Hizmetleri Başkanı Sayın Dr. Mete ERKİ, Nazilli İlçe Sağlık Müdür Vekili Sayın Uz. Dr. Şafak ÇALIŞKAN, Nazilli İlçe protokolü, Nazilli Devlet Hastanesi yöneticileri, İlçe Sağlık Müdürlüğü personelleri ve öğrenciler katılmıştır.

“Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivite” konularında bilgilendirmeler, ısınma egzersizleri ve yaklaşık 6 km lik yürüyüş yapılmış ve ardından katılımcılara soğuk sandviç, ayran, elma ve su ikram edilmiştir.

• 1,1.JPG
  • 3.1.JPG

Buharkent 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş günü Etkinliği

Buharkent İlçe Devlet Hastanesi tarafından programlanan 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü etkinliği Buharkent Kaymakamı Sayın Muhammet İKİS, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin AYKIRI, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Ceyhun KEÇELİOĞLU, daire amirleri, personel ve öğrencilerin katılımı ile Zafer Ortaokulu' nda gerçekleşmiştir. Günün anlam ve önemi anlatılarak, fiziksel aktivite yapılmış ve broşür dağıtımı gerçekleştirilmiştir.

• IMG_3288.jpg
  • IMG_3322.jpg
  • IMG_3294.jpg
  • IMG_3345.jpg
  • IMG_3330.jpg
  • IMG_3364.jpg
  • IMG_3283.jpg
  • IMG_3281.jpg
  • IMG_3382.jpg
  • IMG_3377.jpg

Çine 3-4 Ekim Yürüyüş Günü Etkinliği

3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü etkinlikleri dolayısıyla Çine Devlet Hastanesinde ve Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik eğitim düzenlendi. Bu kapsam da vatandaşlara broşür dağıtılmış, eczane hastane ve belediye binalarına Her Gün 10.000 Adım sloganı olan afişler yapıştırılmıştır.

• 1 (9).jpg
  • 1 (12).jpg
  • 1 (5).jpg
  • 1 (13).jpg