Evde Sağlık Hizmetleri Öz Değerlendirme Toplantısı
28 Ocak 2019

İlimiz Evde Sağlık Hizmetlerinin mevcut durumunu ve Evde Sağlık Hizmetleri Birimlerinin öneri, görüş ve taleplerini Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığımıza iletmelerini amaçlayan "Aydın İli Evde Sağlık Hizmetleri Öz Değerlendirme Toplantısı" 30.03.2018 tarihinde saat 14:30 da aynı zamanda İl Koordinasyon Merkezimiz binası olan Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Konferans salonunda gerçekleştirildi.
   Toplantıya Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Uz. Dr. Selma ÖZCAN, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcımız Uz. Dr. Bayram Çelebi KARATAŞ, Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörümüz Dr. Rahime DANA, Kamu            Hastanelerimizin/ADSM lerimizin Başhekim/Başhekim Yardımcıları ile Hastane/ADSM Evde Sağlık Hizmetleri Birim Sorumluları katılmıştır.
   Toplantıda İl Koordinatörümüzce mevcut durumumuzu ve amaçlarımızı içerir bir sunum yapılmış olup toplantı görüş ve önerilerin karşılıklı değerlendirilmesiyle sonlandırılmıştır.

• DSC_0025.jpg
  • DSC_0060.jpg