Milletvekilimiz Mustafa Savaş’ın Yenipazar İlçe Devlet Hastanesi İnşaatı Ziyaret
28 Ocak 2019

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş yapımı devam etmekte olan Yenipazar İlçe Devlet Hastanesi’ni  ziyaret etti. Milletvekilimiz Mustafa Savaş’ın hastane inşaatını ziyareti sırasında İl Sağlık Müdürümüz Dr.Fevzi YAVUZYILMAZ, Yenipazar Belediye Başkanı Zafer SAVCI, AK Parti Yenipazar İlçe Başkanı Mehmet SOMER, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aslı CANDAL, Yenipazar İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Özden BAYRAKTAR  eşlik etti.

Milletvekilimiz Mustafa Savaş yapımı devam eden hastane inşaatının çalışmaları hakkında İl Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ’dan bilgi aldı. İl Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ  10 yataklı İlçe Devlet Hastanesinin 2019 Mart ayı içerisinde açılacağı müjdesini verdi.

• msavasyenipazar.jpg