Mesai Arkadaşımız Nihal KASAPOĞLU'nu son yolculuğuna uğurladık
28 Ocak 2019

Nazilli Devlet Hastanesinde Çocuk Hastalıkları Servisinde kat sekreteri olarak çalışmakta olan mesai arkadaşımız Nihal KASAPOĞLU 04 Eylül 2018 tarihinde geçirmiş olduğu elim bir trafik kazası sonucu vefat etmiştir.

Nihal Kasapoğlu için Nazilli Devlet Hastanesinde tören düzenlenmiş olup; törene, Aydın İl Sağlık Müdürümüz Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aslı CANDAL, Nazilli Devlet Hastanesi yönetimi, doktorlar ile mesai arkadaşları ve sevenleri katıldı.  Merhumenin cenazesi öğle namazına müteakip Gül Camisinde kılınan cenaze namazı sonrasında Eğriboyun mezarlığında toprağa verildi. Merhume Nihal Kasapoğlu’na Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.