TRSM (Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri) Koordinasyon Kurulu Toplantısı
28 Ocak 2019

TRSM İl Koordinasyon Kurulu 2018 yılı ilk toplantısı Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aslı CANDAL başkanlığında; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Selma ÖZCAN, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Ebru KURT, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Reha ARSAN ve kurul üyelerinin(Aydın Efeler-Nazilli-Söke-Kuşadası TRSM sorumlu hekimleri, İl Emniyet Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Efeler-Nazilli-Söke-Kuşadası Belediyeleri sorumluları) katılımı ile 29.06.2018 tarihinde Köy Hizmetleri toplantı salonunda yapılmıştır. Toplum Ruh Sağlığı Merkezlerinin işleyişi, çalışmaları ve istatiksel veriler kapsamında kurul üyeleri arasında bilgi alışverişi ve güçlü işbirliklerinin oluşturulması amacı ile gerçekleştirilen Toplantıda, TRSM faaliyetleri hakkında Aydın TRSM, Nazilli TRSM, Söke, TRSM, Kuşadası TRSM sorumlu hekimleri tarafından sunum yapılmıştır. Kurul üyelerinin değerlendirmeleri, görüş ve önerilerin alınmasının ardından toplantı sona ermiştir.