"Nazilli Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı" Başvurusu
14 Kasım 2019

Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 05 Şubat 2018 – 16 Mart 2018 tarihleri arasında Nazilli Devlet Hastanesinde düzenlenecektir. Programa yoğun bakımda çalışan veya çalıştırılması planlanan (yoğun bakımda çalışacağını belgelemesi kaydıyla) hemşire, ebe(hemşire yetkili) ve sağlık memuru(toplum sağlığı) katılabilecektir.

Başvuru yapmak isteyenlerin 05 Ocak 2018-15Ocak 2018 tarihleri arasında Sağlık Bakanlığından tescilli unvanı ile ilgili diploma fotokopisi, kimlik fotokopisi, yoğun bakımda çalıştığını veya çalıştırılacağını gösterir kurumundan onaylı belge, hemşire yetki belgesi(ebeler için) ve ekte bulunan başvuru formunu doldurduktan sonra Hastane Yöneticisi ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürüne onaylatarak Hastanemize resmi yazı ile başvuru yapmaları gerekmektedir.

Program Sorumlusu: Mehtap BAĞDU
E-posta        : mehtap.bagdu@saglik.gov.tr
Telefon        : 0256 3120000 (5026)
Adres:Yeşil Mh. 622 Sk. No:2 09800  Nazilli/AYDIN