Gönüllere Dokunmaya Didim'de Devam Ediyoruz
30 Mart 2024

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser ŞENKUL, Didim ilçemizde Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri tarafından tedavi ve bakım süreçleri takip edilen hastaları ziyaret etti.
Evde sağlık hizmeti alan aileleri ziyaret ederek hasta ve hasta yakınları ile sohbet edip taleplerini dinleyen ve 'geçmiş olsun' dileklerini ileten İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul'un bu sefer ki durağı Didim ilçemizin Cumhuriyet Mahallesi, Yeni Mahallesi ve Çamlık Mahallesi oldu.
Ziyaret öncesi Didim Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Birimi ekiplerinden hastaların genel durumları ile ilgili bilgi alan İl Sağlık Müdürümüz, Ekiplerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, nitelikli ve kaliteli evde sağlık hizmeti sunmak adına çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtti.
İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul'a Evde Sağlık Hizmetlerinden yararlanan vatandaşlarımıza ziyaretinde, Kamu Hastaneleri Hizmetleri, Sağlık Hizmetleri Başkanı, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı, Didim Devlet Hastanesi Başhekimi ve Hastane İdari Mali İşler Müdürü eşlik etti.

• Gönüllere Dokunmaya Didim'de Devam Ediyoruz