Evde Hasta Ziyaretlerimiz Efeler İlçemizde Devam Ediyor
13 Mart 2024

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser ŞENKUL, Evde Sağlık Hizmetleri Biriminden hizmet alan hastalarımızı ziyaretlerine devam ediyor.

Ziyaretler kapsamında İlimiz Efeler İlçemiz; Girne Mahallesi, Kemer Mahallesi ile Adnan Menderes Mahallesinde ikamet eden Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi evde sağlık Hizmetleri Birimi ve Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi evde ağız ve diş sağlığı hizmetleri Biriminden faydalanan 6 hastalarımızı ziyaret eden İl Sağlık Müdürümüz; aile bireyleriyle bir süre sohbet etti ve hastaların ailesi ile tedavisini yapan sağlık ekibinden durumları hakkında bilgi aldı.

Evde Sağlık Hizmetlerinden yararlanan hasta ve hasta yakınları dilek ve temennilerini ileterek, verilen sağlık hizmetlerinden memnun olduklarını ve İl Sağlık Müdürümüz nezdinde Evde Sağlık Hizmetleri ekiplerimize teşekkürlerini ettiler.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul'a Evde Sağlık Hizmetlerinden yararlanan vatandaşlarımıza ziyaretinde, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız, Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimimiz ile Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimimiz eşlik etti.

• Evde Hasta Ziyaretlerimiz Efeler İlçemiz de Devam Ediyor