Aydın Şehir Hastanesi’nde İnşaat Çalışmaları Hızlandı
28 Şubat 2024

İlimizin en büyük sağlık yatırımı olan Aydın Şehir Hastanesinde inşaat çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Çalışmaları ve inşaat sürecini yakından takip etmek amacıyla şantiye alanına giden ve çeşitli incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul’a Hizmet Başkan ve Başkan yardımcılarımız eşlik etti.

İl Sağlık Müdürümüz, yürütülen çalışmalar, son durum ve planlamalar hakkında firma yetkililerinden güncel bilgileri alarak, incelemelerde bulundu.

Aydın’ın sağlık hizmet sunumunda; gücüne güç katacak olan Aydın Şehir Hastanesi, alanında uzman sağlık personeli, son teknolojiye sahip tıbbi cihazları ve yeni açılacak özellikli hizmet birimleri ile tamamlandığında ilimiz ve bölgenin sağlık hizmetlerinde uluslararası kalite standartlarında sağlık üssü konumuna gelecektir.

• Aydın Şehir Hastanesinde İnşaat Çalışmaları Hızlandı
  • Aydın Şehir Hastanesinde İnşaat Çalışmaları HızlandıAydın Şehir Hastanesinde İnşaat Çalışmaları Hızlandı
  • Aydın Şehir Hastanesinde İnşaat Çalışmaları Hızlandı