Nazilli Devlet Hastanesi Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı İlan Metni
30 Ocak 2024

Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 15.04.2024-28.05.2024 tarihleri arasında Nazilli Devlet Hastanesinde düzenlenecektir. Bu sertifikalı eğitim programına çocuk ve erişkin acil servislerinde çalışan veya çalıştırılması planlanan hemşireler, hemşire yetkisi almış ebeler ve sağlık memurları (toplum sağlığı) katılabilir.

Uygulamaya giriş https://ekip.saglik.gov.tr/Account/Login?returnUrl=%2F adresinden

e-devlet aracılığı ile yapılacaktır. Sertifikalı Eğitim Programına başvurmak isteyen personel ekip.saglik.gov.tr adresinde bulunan form ile başvuru yapıp, çıktısını Hastane Başhekimi ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürüne onaylattıktan sonra diploma fotokopisi (ekran görüntüsü de kabul edilecektir), kimlik fotokopisi, acil servis ünitesinde çalıştığını veya çalıştırılacağını gösterir kurumdan onaylı belge, varsa hemşire yetki belgesini (ebeler için) program sorumlusuna e-posta olarak gönderecektir; ayrıca görev yaptıkları kurum aracılığı ile 19.02.2024-01.03.2024 tarihleri arasında Nazilli Devlet Hastanesine üst yazı ile iletmeleri gerekmektedir.

*Önlü arkalı kimlik fotokopisi, diploma ve Hemşire yetki belgesinin (ebeler için) Hastane Başhekimliğine “Aslı Gibidir” kaşesi yaptırılmalıdır.

Gerekli Belgeler

1)      Başvuru Formu

2)      Kimlik Fotokopisi

3)      Diploma