İl Sağlık Müdürümüz ADÜ Hastanesi “Kemoterapi Ünitesi Açılış Töreni ”ne Katıldı
09 Ocak 2024

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul, Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesinin “Kemoterapi Ünitesi Açılış Töreni ”ne katıldı.

Açılış Törenine; Vali Yardımcısı Kamuran Mustafa Ballı, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, ADÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mücahit Avcil, Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi sağlık personelleri, akademik ve idari personellerde katılım  sağladı.

Modern ve nezih bir kemoterapi ünitesinin ilimize kazandırılmasından dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser ŞENKUL; emeği geçen herkese teşekkür etti ve ilimize hayırlı, hastaların da şifasına vesile olmasını diledi.

• İl Sağlık Müdürümüz ADÜ Hastanesi Kemoterapi Ünitesi Açılış Töreni ne Katıldı