2023 yılı Evde Sağlık Hizmetleri İl Değerlendirme Komisyon Toplantısı Gerçekleştirildi
21 Aralık 2023

Vali Yardımcımız Dr. Halil İbrahim ERTEKİN Başkanlığında, "2023 yılı Evde Sağlık Hizmetleri İl Değerlendirme Komisyon Toplantısı" gerçekleştirildi.
Toplantıda Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörlüğü tarafından Evde Sağlık Hizmetlerinin mevcut durumuyla ilgili bilgilendirme yapılmıştır.
Bilgilendirme sonrası yapılan görüşmelerde kurumlar arasındaki işbirliği ve iletişimin güçlendirilerek sürdürülmesi konusunda karar alınmıştır.
İlimizde Evde Sağlık Hizmetleri; 9 hastane bünyesinde 33 alt ekip, 3 Ağız Diş Sağlığı Merkezinde 3 alt ekip, toplamda 36 ekip, 147 personel ile hizmet vermektedir.

Valiliğimiz koordinasyonunda ve İl Sağlık Müdürlüğümüz ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya; İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser ŞENKUL, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah KÖMÜRCÜOĞLU, Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Niyazi KAPLAN, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Dr. Mete ERKİ, Destek Hizmetleri Başkanı Av. Hasan UYAR, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Op.Dr. Hakan BULUT, Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörü Dr. Mustafa SEÇKİN, Aydın Büyükşehir Belediyesi Evde Sağlık Hizmetleri Birim Doktoru Dr. Didem TAPAN ve Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Evde Sağlık Hizmetleri Koordinatörlüğü personelleri katılım sağlamıştır.

• 2023 yılı Evde Sağlık Hizmetleri İl Değerlendirme Komisyon Toplantısı