Didim Devlet Hastanesi’nde Yeni Tomografi Cihazı Hizmete Girdi
18 Aralık 2023

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser ŞENKUL, Didim Devlet Hastanesine yeni kazandırılan tomografi cihazı hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Yeni cihazla birlikte vatandaşlarımızın tomografi ihtiyacının daha hızlı karşılanması, tanı ve tedavi süreçlerinin en kısa sürede tamamlanmasının amaçlandığını ifade eden İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul,  “Hastanemizin mevcut Tomografi cihazının tam olarak ihtiyaçları karşılayamamasından dolayı Sağlık Bakanlığımız ile yapılan görüşmeler neticesinde değiştirilmesi kararı alınmıştır. Yapılan görüşmeler neticesinde yeni tomografi cihazımız Sağlık Bakanlığımız tarafından hastanemize tahsis edilmiş olup, değerli vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlamıştır. Hizmet kalitemizin arttırılması ve hasta memnuniyetinin sağlanması için gece gündüz demeden çalışmaya ve vatandaşlarımızın en iyi sağlık hizmetini alması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Aydın’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

• Didim Devlet Hastanesi yeni tomografi cihazı