İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul'un Didim Devlet Hastanesi’ni Ziyareti
18 Aralık 2023

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul, İlimizdeki sağlık tesisleri ziyaretleri kapsamında Didim Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

İl Sağlık Müdürümüz yaptığı ziyarette, Hastane yönetiminden hastane hizmetlerinin mevcut durumu, yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Hastane ziyareti esnasında Acil Servis ve Kliniklerde yatan hastaları da ziyaret eden Sağlık Müdürümüz, hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Daha sonra Didim Kaymakamımız Sayın Can Kazım KURUCA ve İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul, milletimize emanet olan Şehit Annesi Sabiha SALLAR hanımefendiyi tedavi gördüğü Didim Devlet Hastanesinde ziyaret ederek geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

• Didim Devlet Hastanesini ziyaret