Aydın Şehir Hastanesi Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
08 Aralık 2023

Yapımı hızla devam eden Aydın Şehir Hastanesi inşaatında bugüne kadar yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantı Aydın Vali Yardımcısı Sayın Dr. Halil İbrahim ERTEKİN Başkanlığında gerçekleştirildi.

Aydın Şehir Hastanesine ulaşımı sağlayacak yol ve alt yapı çalışmaları ile yürütülen çalışmaların son durumunun değerlendirildiği toplantıya;  İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul, Kara Yolları 2. Bölge Müdürü Murat Gönenli, İl Bank Bölge Müdürü Enver Çelebi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Mehmet Taha Al, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Müdürlüğü İl Müdür Yardımcısı Güneş Arkoç, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Şehir Plancısı Soner Meşe,İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Mehmet Bozkır, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Çakmak, Devlet Su İşleri 21 Bölge Müdür Yardımcısı İshak Çelik, Devlet Su İşleri 21.Bölge Müdür Yardımcısı Cengiz Köse, Devlet Su İşleri 21.Bölge İşletme ve Bakım Şube Müdürü Emre Elmalı, Aydın Büyükşehir Belediyesi İskân ve Daire Başkanı Abdullah Ilgaz, Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Ufuk Serdar Özmen, Aydın Büyükşehir Beediyesi Aski Yatırım İşleri Daire Başkanı Çağrı Çaylak, Türk Telekom İl Müdürlüğü Operasyon Yöneticisi Deniz Sayılgan, Türk Telekom İl Müdürlüğü Yatırım Yöneticisi Süleyman Hepduman, Enerya Aydın İl Müdürü Osman Ersöz, Enerya Gaz Dağıtım Etüt Proje Yapım Müdürü Şükrü Dağdelen, , Aydem Elektrik Perakende Yöneticisi Serkan Saygı, Aydem Aydın Efeler İlçe İşletme Müdürü Serkan Kuruüzüm, ile ilgili kurum ve kuruluş temsilcileri katılım sağladı.

Aydın Şehir Hastanesi ile ilgili ilk genel sunumunda yapıldığı toplantı da; İmar/Revize İmar planları konusunda, yapımına başlanmış olan yol ve sanat yapı inşaatın ile ilgili, temiz ve atık su ve kanalizasyon şebeke hatları yapımı, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından mevcut yol güzergâhı dışında planlanan alternatif yol yapım işlemleri ve toplu taşıma hizmetlerine yönelik planlamalar, mevcuttaki sulama kanallarının durumu, elektrik enerji nakil hatları, internet ve telefon şebeke hatları, doğalgaz arzına ilişkin konular hakkında istişarelerde bulunuldu.

• Aydın Şehir Hastanesi Vali Yardımcısı dr.ibrahim ertekin