Kuşadası Devlet Hastanemiz HİMSS EMRAM Seviye 6 Dijital Hastane Ödülünü Aldı
28 Kasım 2023

Sağlık Bakanlığımız ev sahipliğinde 22-24 Kasım 2023 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşen "2023 HIMSS Eurasia Sağlık Bilişimi ve Teknolojileri Konferansı ve Fuarı’da hastanelere dijital hastane çalışmalarında gösterdikleri başarı nedeniyle almaya hak kazandıkları HIMSS seviye 6 ve 7 validasyonu ödülleri takdim edildi.

HIMSS Seviye 6 validasyonu almaya hak kazanan Kuşadası Devlet Hastanesinin ödülü Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sayın Huzeyfe YILMAZ tarafından Müdürlüğümüz Destek Hizmetleri Başkanı Hasan UYAR’a verilmiştir.

HİMSS Seviye 6 ödülünün Kuşadası Devlet Hastanemize kazandırılmasında emeği geçen personeller adına Bilişim Sistemleri Mühendisi Mehmet Ali KOŞUM, Bilgisayar Teknikeri Muharrem ÇOCUK ve Kuşadası Devlet Hastanesi Bilgi İşlem Personeli Cemal USTA’da törene katılmıştır.

2 (1109).JPG