İl Sağlık Müdürümüz'den Aydın Şehir Hastanesi Ziyareti
16 Kasım 2023

Türkiye'nin 21. Şehir Hastanesi olarak hizmete girecek ve ilimizin en büyük sağlık yatırımı olacak olan Aydın Şehir Hastanesinde inşaat çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Çalışmaları ve inşaat sürecini yakından takip etmek amacıyla şantiye alanına giden ve çeşitli incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul’a Hizmet Başkan ve Başkan yardımcılarımız eşlik etti.

İl Sağlık Müdürümüz, yürütülen çalışmalar, son durum ve planlamalar hakkında firma yetkililerinden güncel bilgileri alarak, süreci değerlendirdi. Aydın’ın sağlık hizmet sunumunda gücüne güç katacak olan alanında uzman sağlık personeliyle, son teknolojiye sahip görüntüleme cihazlarının yer alacağı Aydın Şehir Hastanesi tamamlandığında, uluslararası kalitede bir sağlık üssü konumunda olacak olan ve hastalarımızın şifasına vesile olacak hastanemiz, ilimize ve bölgeye sağlık alanında da önemli katkılar sağlayacaktır.

• DSC_0315.JPG
  • DSC_0323.JPG