Sayın Bakan Yardımcımızın Katılımıyla Online Toplantı Gerçekleştirildi
29 Ağustos 2023

Sayın Bakan Yardımcımız Huzeyfe YILMAZ ve Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürümüz Dr. Mahir ÜLGÜ’nün teşrifi ve katılımı ile İl Sağlık Müdürümüz Dr.Eser ŞENKUL tarafından sağlık bilgi sisteminin etkinlik ve verimliliğinin geliştirilmesi amacıyla çevrim içi sunum yapılmıştır.

Toplantıda; İlimizde Müdürlüğümüze bağlı 7 Sağlık tesisimizde ‘’Dijital Hastane’’ çalışmaları kapsamında HIMMS seviye 6 aldığı ve ‘’Dijital Hastane’’ sayısının attırılması yönünde fikir alış verişinde bulunulduğu, İlimizde yaygınlaşan ve örnek proje olan Engelli ve Süreğen Hastalıklar Bilgi Bankası hakkında ve İlimizde merkezi olarak çalışan hastane otomasyon sisteminin yürütülmesi ile ilgili olarak görüş alışverişinde bulunulmuştur.

gggggg.png