İl Sağlık Müdürümüz Dr.Eser ŞENKUL'un Didim Devlet Hastanesi Ziyareti
22 Ağustos 2023

İl Sağlık Müdürümüz Dr.Eser ŞENKUL, Didim Devlet Hastanesi ve yapımı devam eden Didim Devlet Hastanesi Ek bina inşaat alanını yerinde inceledi.Hastanede sunulan sağlık hizmetleri hakkında Hastane Başhekimimizden bilgi alan İl Sağlık Müdürümüz, servislerde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarıyla sohbet ederek dilek ve isteklerini dinledi, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

23.278 metre kare kapalı alana sahip, 75 yatak sayılı, 32 poliklinik ve 10 yoğun bakım yataklı kapasiteli Didim Devlet Hastanesi ek binası inşaatını ziyaret eden İl Sağlık Müdürümüz yüklenici firma yetkililerinden yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Hastane inşaatının hızlı bir şekilde ilerlediğini ifade eden İl Sağlık Müdürümüz, “Nitelikli, konforlu hasta odaları, poliklinikler, son teknolojiye sahip tıbbi cihazlar ile hastane ek binasının en kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine sunulacağını bu kapsam da çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti.

• DSC_0357.JPG
  • DSC_0359.JPG