Sağlık Yatırımları Genel Müdürümüz Sayın Hüseyin İNCEÖZ'den İlimize ziyaret
14 Ağustos 2023

Bakanlığımız Sağlık Yatırımları Genel Müdürümüz Sayın Hüseyin İNCEÖZ, Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcımız Uzm.Dr. İlkay GÜLER, Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcımız Sayın Adem TUNCER; ilimizde yapımı devam eden sağlık yatırımlarını yerinde incelediler.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser ŞENKUL tarafından ilimizde yapımı devam 1400 yatak kapasiteli Aydın Şehir Hastanesi ve proje aşamasındaki sağlık yatırımlarıyla ilgili bir sunum gerçekleştirildi sunum sonrasında genel değerlendirmelerde bulunularak yapılacak planlamalar masaya yatırıldı.

Aydın Şehir Hastanesinde tamamlanan ve yürütülen çalışmalarla ilgili incelemelerde bulunan Genel Müdürümüz, Genel Müdür Yardımcılarımız,İl Sağlık Müdürümüz ve yüklenici firma yetkilileri ile toplantı düzenledi.

Şehir Hastanesinde düzenlenen toplantıda yüklenici firma yetkilileri tarafından teknik konular ve yürütülen çalışmalarla ilgili gelinen son durum hakkında bilgiler aktarılarak bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

• 1.jpg
  • 2.jpg